Ilmanvaihto on talon perustekniikkaa, ei lisävaruste

Ilmanvaihtoasennukset

Meillä on vuosien kokemus ja teemme luotettavasti ilmanvaihtourakointia. Voimme toteuttaa sekä tavanomaisia että myös vaativia ilmanvaihtojärjestelmiä. Teemme ilmastointiurakoita joko erillisinä urakoina tai osana talotekniikan kokonaisurakkaa.

Ilmanvaihdon säätö- ja mittauspalvelut

Kun huoneeseen on tarkoitus saada toimiva ilmanvaihto, tärkeää on säätää järjestelmä ilmanvaihtosuunnitelman mukaisesti. Usein liian suuret tai pienet ilmavirrat ovat syynä huonoon ilmanvaihtoon. Oli kyse uudisrakennus- tai remonttikohteesta, meiltä saat tarvittavat säätö- ja mittaustyöt toimivaan ilmanvaihtojärjestelmään.

Eristykset

Teemme ilmastointieristyksiä joissa käytämme energiatehokkaita ja nykyaikaisia eristystuotteita. Sopivat materiaalit ja osaava ammattitaito takaavat erinomaisen lopputuloksen vaativissakin kohteissa. Eristysmenetelmä valitaan tarpeen mukaan millaisesta eristystarpeesta on kyse. Nykyisin käytetään myös ilmanvaihtolaitteita, joissa on jäähdytystoiminto. Tällöin on tärkeää huomioida tuloilmakanavien kondenssitiivis eristys.

Huolto ja kunnossapito

Tarjoamme ilmastointialan huolto- ja kunnossapitotyöt Pohjois-Savon alueella. Julkisten rakennuttajien, taloyhtiöiden sekä liikerakennusten iv-huolto-, kunnossapito- ja korjaustöiden lisäksi palveluumme kuuluu mm. mittaus- ja säätötyöt, ilmanvaihdon videokuvaukset sekä asiantuntijapalvelut. Vastaamme huoltotarpeisiin nopeasti ja asiantuntevasti.

Yhteystiedot

Puh. 040 057 4078 /jari@ilmastointijatas.com /Y-tunnus 2489882-0